Home » Contact

Wij zien uw belangstelling tegemoet

Wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren en adviseren over het kopen of huren van een vakantiehuis in Spanje. U kunt ons op verschillende manieren bereiken op het tijdstip dat het u uitkomt. Voor simpele vragen kan een email voldoende zijn, maar voor uitgebreide vragen en adviezen willen wij graag met u persoonlijk contact hebben. Voor algemene vragen kunt u uiteraard het contactformulier gebruiken. Indien u specifieke vragen heeft over een bepaald vakantiehuis of vakantiewoning dan kunt u ons dit laten weten. Vergeet in dit geval niet om de referentie van het vakantiehuis te melden zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Het gemakkelijkst kunt u rechtstreeks reageren vanaf de pagina van het vakantiehuis middels de oranje contact buttons “neem contact met ons op” of het tabblad “Stel een vraag”.

ONS BEDRIJF

Van Dam Estates, S.L.
Avd. Cortes Valencianas 19-1
03183 Torrevieja
C.I.F.: B-54980404

Telefonisch kunt u ons bereiken op:

Nederland: +31 (0) 345-506885

Spanje: +34 966.841.721

Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken op één van onze kantoren. In Leerdam, Nederland of in Torrevieja, Spanje. Hier kunt u vrijblijvend advies en informatie krijgen over het kopen of huren van een vakantiehuis aan de Costa Blanca, Spanje. Omdat ons werk voornamelijk buiten de deur is, werken wij zowel in Nederland als in Spanje uitsluitend op afspraak.

20150523-Infodag-00120150523-Infodag-004

Wellicht bent u in de gelegenheid om ons te bezoeken in Nederland of Spanje. Hier kunt u de routebeschrijving vinden naar ons kantoor in Torrevieja in Spanje. Om u in Spanje te kunnen ontmoeten bieden wij u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een bezichtigingsreis naar de Costa Blanca in Spanje.

contact met makelaar costa blanca spanje