Home » Contact

Van Dam Estates staat voor u klaar

Wij informeren en adviseren u graag en geheel vrijblijvend over het kopen of huren van een vakantiehuis in Spanje. Heeft u een vraag? Stel deze gerust. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs, de koffie staat klaar. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, op een tijdstip dat het u uitkomt.

E-mail of telefoon

Voor simpele vragen kan een e-mail voldoende zijn. Heeft u uitgebreide vragen of wilt u de tijd nemen voor een volledig uitgewerkt advies, dan gaan we daar graag even rustig met u voor zitten. Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak.

Contactmogelijkheden via deze website

Voor algemene vragen kunt u heel gemakkelijk ons contactformulier gebruiken.

Als u specifieke vragen heeft over een bepaalde vakantiewoning, kunt u het gemakkelijkst rechtstreeks reageren vanaf de pagina van dat vakantiehuis. U klikt daar op de oranje button “Neem contact met ons op” en stelt uw vraag.

Vragen stellen kan ook via een speciaal tabblad op deze website. Hier vindt u de link.

Tip: Het is altijd handig in uw mails of op contactformulieren het referentienummer van het vakantiehuis te vermelden. Dan weten we precies over welk huis het gaat!

Persoonlijk contact met ons

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs, de koffie staat klaar. Wellicht bent u in de gelegenheid om ons te bezoeken in Spanje. Hier kunt u de routebeschrijving vinden naar ons kantoor in San Pedro del Pinatar in Spanje. Om u in Spanje te kunnen ontmoeten bieden wij u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een bezichtigingsreis naar de Costa Blanca en Costa Cálida in Spanje.

contact met makelaar costa blanca spanje