Home » Contact

Wij zien uw belangstelling tegemoet

Wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren en adviseren over het kopen of huren van een vakantiehuis in Spanje. U kunt ons op verschillende manieren bereiken op het tijdstip dat het u uitkomt. Voor simpele vragen kan een email voldoende zijn, maar voor uitgebreide vragen en adviezen willen wij graag met u persoonlijk contact hebben. Voor algemene vragen kunt u uiteraard het contactformulier gebruiken. Indien u specifieke vragen heeft over een bepaald vakantiehuis of vakantiewoning dan kunt u ons dit laten weten. Vergeet in dit geval niet om de referentie van het vakantiehuis te melden zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Het gemakkelijkst kunt u rechtstreeks reageren vanaf de pagina van het vakantiehuis middels de oranje contact buttons “neem contact met ons op” of het tabblad “Stel een vraag”.

Of per email: info@vandamestates.nl

Telefonisch kunt u ons bereiken op:

Nederland: +31 (0) 345-506885

Spanje: +34 868109453

Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken op één van onze kantoren. In Leerdam, Nederland of in Lo Pagan (San Pedro del Pinatar), Spanje. Hier kunt u vrijblijvend advies en informatie krijgen over het kopen of huren van een vakantiehuis aan de Costa Blanca, Spanje. Omdat ons werk voornamelijk in Spanje is, werken wij in Nederland uitsluitend op afspraak.

20150523-Infodag-00120150523-Infodag-004

Wellicht bent u in de gelegenheid om ons te bezoeken in Nederland of Spanje. Hier kunt u de routebeschrijving vinden naar ons kantoor in San Pedro del Pinatar in Spanje. Om u in Spanje te kunnen ontmoeten bieden wij u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een bezichtigingsreis naar de Costa Blanca in Spanje.

contact met makelaar costa blanca spanje