Home » EXTRA INFO

[otw_shortcode_dropcap label=”O” font=”Droid Sans” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color” background_color=”#3396d9″][/otw_shortcode_dropcap]nder de tabbladen Spanje en Costa Blanca vindt u veel algemene informatie. Door de snel veranderende regelgeving binnen de EU is het niet eenvoudig om correcte en beknopte informatie over sommige onderwerpen te geven. Toch hebben wij geprobeerd met de beste intentie om een aantal onderwerpen te benoemen.

Hoe kunt u informatie vinden?

U kunt op twee manieren informatie vinden:

  • U kunt per blokje zoeken vanuit de zoekfunctie. De zoekfunctie is opgesplitst in 2 categorieën, namelijk Spanje en Costa Blanca. Met de zoekfunctie kunt u eenvoudig de gezochte informatie per onderdeel terugvinden;
  • U kunt ook bij een van deze categorieën beginnen en de pagina naar boven en naar beneden doorscrollen.

Sitemap

De sitemap staat ook rechts van de gezochte pagina’s. Hier vindt u een lijst met alle pagina’s van onze website. Zo kunt u snel doorklikken naar een bepaalde pagina. Actueel nieuws over Spanje, de Costa Blanca en Dehesa de Campoamor kunt u ook volgen via onze blog. Uiteraard kunt u ons ook volgen via Twitter en Facebook!

Wij hopen u met onze uitleg wat meer duidelijkheid te hebben gegeven in het gehele proces en bijkomende zaken. Vergeet u vooral niet dat het voor u een hele onderneming is, maar voor ons het dagelijkse werk en dat wij u zo prettig mogelijk door het proces zullen begeleiden.

Veel leesplezier!

VanDamEstatesWave-1000x50