Home » Huis huren Costa Blanca

Huis huren Costa Blanca

Van Dam Estates is geregistreerd als officieel toeristisch verhuurbedrijf bij het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana (EGVT) onder registratienummer EGVT-1084-A.

De Costa Blanca heeft een gemiddelde temperatuur van 18 graden waarbij ook de winter is meegerekend. Costa Blanca, een heerlijk klimaat om een huis of vakantiehuis te huren. Voor veel Noord Europeanen en Spanjaarden is de Costa Blanca bij uitstek het gebied om heerlijk van hun vakantie te genieten. Vooral in de maanden juli en augustus kan het behoorlijk druk zijn, maar dan is het nog altijd erg gezellig.

Het najaar en zeker de winter kunnen voor veel mensen in Nederland en België somber en te koud zijn. Er zijn dan ook mensen die langer van het zonnige klimaat en het Spaanse leven willen genieten. Er zijn tal van mogelijkheden om ook voor een wat langere tijd in de Spaanse Costa te verblijven. Al vele jaren vinden deze mensen hun weg naar de Spaanse Costa om daar te overwinteren.

Vakantieverhuur

vakantieverhuur costa blanca

De zomer maanden zijn bij uitstek geschikt om een vakantiehuis te huren. Vooral het voorjaar en najaar zijn ook nog uitstekende perioden om een huis te huren. Zeker in het najaar is het heerlijk vertoeven in de Costa Blanca. De vele zon-uren heeft de zee en het water in menig zwembad goed opgewarmd. Wilt u een huis huren Costa Blanca voor een periode van minder dan een maand dan zult u kunnen slagen bij ons aanbod van vakantieverhuur. Kortom direct uw vakantiehuis huren Costa Blanca.

Kijk hier voor meer >>

Overwinteren verhuur

overwinteren verhuur costa blanca

Wilt u een huis huren in de Costa Blanca voor een periode van één maand of langer tussen november en maart dan zult u kunnen slagen bij ons aanbod van overwinteren verhuur. In de periode tussen november en maart is het overdag heerlijk zonnig met een zeer aangename temperatuur. In de avond en nacht wordt het erg fris waardoor een verwarmd huis aangenaam is. Lang niet alle vakantiehuizen hebben de voorzieningen om het huis te kunnen verwarmen.

Kijk hier voor meer >>

Auto verhuur

auto huren costa blanca

De meeste Noord Europeanen vliegen naar Alicante of Murcia vanwege de relatief goedkope vluchten. Hierdoor heeft men geen eigen vervoermiddel ter beschikking. Het huren van een auto is veelal onmisbaar om de mooie Spaanse Costa te kunnen verkennen. Na het reserveren van uw vakantiehuis kunt u vanuit Nederland of België alvast online een auto huren in Alicante of Murcia zodat u bij aankomst direct de weg op kunt. Heeft u toch vervoer nodig om van de luchthaven naar uw vakantiehuis te kunnen komen, schakel dan onze airportservice in.

 

Een aantal vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen die wij u kunnen aanbieden. Wilt u een huis huren Costa Blanca? Kijk gerust in ons vakantieverhuur aanbod.

verhuur
 • Verhuur Appartement in Torrevieja / VDE-030
Appartement€ 350 per week

Torrevieja / VDE-030

 • 4
 • 45 m2
 • 2
 • 1
 • 100 m
verhuur
 • Verhuur Villa in Torrevieja / VDE-023
Villa€ 500 per week

Torrevieja / VDE-023

 • 8
 • 165 m2
 • 3
 • 2
 • 6.2 km