Home » Huis huren Costa Blanca » Vakantieverhuur vakantiehuis huren Costa Blanca

Vakantiehuis huren Costa Blanca

Van Dam Estates is geregistreerd als officieel toeristisch verhuurbedrijf bij het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana (EGVT) onder registratienummer EGVT-1084-A.

Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden waarmee ook de winter is meegerekend. Costa Blanca, een heerlijk klimaat om een vakantiehuis te huren. Stelt u zich voor dat u wakker wordt met het geluid van de golven van de zee of dat u direct vanuit uw bed de tuin in stapt om rustig in het zonnetje te ontbijten.

Vakantiehuizen in Spanje zijn met name te vinden in de regio Costa Blanca. Niet voor niets overigens omdat vele Noord Europeanen hier inmiddels al een vakantiehuis gekocht hebben. De vele vakantiehuizen zijn eigendom van particuliere eigenaren. Als u een vakantiehuis voor een bepaalde periode aanvraagt, gaan wij direct in overleg met de eigenaar. Als de periode beschikbaar is, wordt deze voor u vast gehouden en ontvangt u zo snel mogelijk hiervan een bevestiging. Kortom een vakantiehuis huren Costa Blanca dan bent u bij Van Dam Estates aan het juiste adres.

Het aanbod van vakantiehuizen dat u bij ons kunt huren is erg divers. Bij ons kunt u een bijvoorbeeld een gezellig appartement met zeezicht huren, waar u na een kleine wandeling van het strand en de zee kunt genieten. Wij hebben ook grotere villa’s waar u met een groep of meerdere families tegelijkertijd kunt genieten van het Spaanse leven. Houdt u ervan om geregeld een partij golf te spelen? Ook hiervoor zult u een vakantiehuis kunnen vinden waar u dit kunt realiseren.

Wij hebben het zoeken naar een vakantiehuis gemakkelijk gemaakt doordat u op tal van eigenschappen kunt filteren. Zeker als u in het zoekscherm Uitgebreid zoeken gebruikt. Heeft u niets kunnen vinden, neem gerust contact met ons op zodat wij voor u kunnen kijken naar een vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet. Dit noemen wij de persoonlijke benadering van Van Dam Estates. Kom gerust tot rust, Costa Blanca.

Een aantal vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen die wij u kunnen aanbieden. Wilt u een vakantiehuis huren? Kijk gerust in ons vakantieverhuur aanbod.

verhuur
  • Verhuur Appartement in Torrevieja / VDE-061
Appartement€ 350 per week
verhuur
  • Verhuur Villa in Lomas de Cabo Roig / VDE-058
Villa€ 325 per week
verhuur
  • Verhuur Appartement in Lo Pagan / VDE-056
Appartement€ 325 per week
verhuur
  • Verhuur Appartement in Los Altos / VDE-054
Appartement€ 200 per week
verhuur
  • Verhuur Appartement in Pilar de la Horadada / VDE-047
Appartement€ 375 per week

Bekijk hier al onze vakantieverhuur woningen