Home » Huis kopen Costa Blanca » Bezichtiging en bezichtigingsreis

Bezichtigingsreis Costa Blanca in Spanje

Wij verzorgen bezichtigingen in Spanje voor koopbelangstellenden van de woningen die u wilt bekijken. Daarnaast laten wij u ook de omgeving zien. Nadat u een keuze gemaakt heeft uit een selectie woningen wilt u natuurlijk ter plaatse gaan kijken. Er zijn dan twee mogelijkheden:

U bent nog in de oriëntatiefase

Dan raden wij u aan om op eigen gelegenheid naar Spanje te gaan. Wij helpen u graag bij het vinden van uw verblijf. Daarnaast maken wij graag met u van tevoren een afspraak zodat wij de bezichtigingen op uw wensen kunnen afstemmen. Wij zullen u kennis laten maken met de omgeving en het bezichtigen van de vakantiehuizen of nieuwbouw projecten. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

U bent in de koopfase

Wanneer u weloverwogen richting Spanje wilt gaan en financieel in de mogelijkheid bent om uw droomhuis aan te kopen, dan bieden wij u de optie voor een bezichtigingsreis. Voordat u op reis gaat, bespreken we uw woning voorkeuren, budget en wat u met de woning wilt; permanente bewoning of eventuele verhuur. Tijdens de bezichtigingsreis laten wij u individueel de door u geselecteerde woningen zien en laten wij u de omgeving proeven. Deze 3-daagse reis is inclusief vlucht, transfers, overnachtingen en maaltijden.

Voor beide mogelijkheden geldt:

  • u verblijft in een luxe vakantiewoning welke compleet is ingericht om u alvast de juiste sfeer te laten proeven;
  • de bezichtigingen vinden uitsluitend op individuele basis plaats;
  • u krijgt voldoende eigen tijd en ruimte om alvast te genieten van het Spaanse leven;
  • het programma is op uw wensen afgesteld;
  • wij zullen ons uiterste best doen om u op uw gemak te stellen en u te laten genieten van de omgeving en haar mogelijkheden;
  • er zijn geen verplichtingen voor u;
  • wij verzorgen de afspraken en doen samen met u de bezichtigingen;

En als u wilt zwemmen, tennissen, golfen, stukje wandelen of gewoon heerlijk een boek lezen in de tuin, dan doet u dat! U bepaalt uw eigen bezichtiging. In onze bezichtiging hoeft u niets, u bepaalt zelf wat u prettig vindt.

Deze bezichtigingsreis kost € 150,– per persoon.Reserveer uw bezichtigingsreis naar Spanje

N.B. De prijs in het hoogseizoen is op aanvraag.

Al in Spanje? Spanjereis november 2008 met van Dam 151

Waarom elkaar niet ontmoeten tijdens uw vakantie?  Het is het perfecte moment om buitenlands onroerend goed te bezichtigen, terwijl u geniet van een vakantie. U kiest de datum en tijd, en het duurt zo lang als u wilt. Het is een ideale gelegenheid om diverse woningen te bezichtigen.

Uiteraard is het bezichtigen van woningen geheel gratis en zonder verplichtingen.

Bel ons vandaag nog op: +34 868.109.453 of +31 345 506 885

 

 

 

 

Mocht er geen klik zijn na bezichtiging van diverse woningen dan hopen wij dat u in ieder geval een goede indruk heeft gekregen van de Costa Blanca Zuid. Uiteraard hopen wij u nog een keertje terug te zien!