Home » Huis kopen Costa Blanca » Bouwkavel kopen Spanje Zuid

Bouwkavel kopen Costa Blanca Zuid

Een kavel, plot of bouwkavel kopen in Spanje en dan met name aan de Costa Blanca komt minder vaak voor dan direct het kopen van een vakantiehuis. Natuurlijk is meestal het doel van het kopen van een bouwkavel het realiseren van een vakantiehuis. In de meeste gevallen een zeer mooie villa of bungalow die volledig naar eigen inzicht en wensen kan worden gebouwd.

Een belangrijke reden om een bouwkavel te kopen is enerzijds de keuze van de locatie, maar ook zeer zeker de vrijheid van het te bouwen vakantiehuis. In veel gevallen is dit voor de kopers dan ook een droomhuis. Uiteraard dient een droomhuis ook op een schitterende locatie te staan. Wij hebben een aantal bouwkavels in ons aanbod opgenomen, maar er zijn uiteraard veel meer bouwkavels te koop.

Mocht u uw droomhuis willen realiseren dan kunnen wij u hierin ondersteunen en begeleiden. Allereerst zal er een bouwkavel gekocht moeten gaan worden. Wij willen samen met u op zoek gaan naar een geschikte bouwkavel aan de Costa Blanca in Spanje. Wij hebben een groot en betrouwbaar netwerk om voor u de bouwkavel te vinden die aan uw wensen voldoet.

Selectie bouwkavels Costa Blanca

nieuwbouw
  • Nieuwbouw Bouwkavel in Busot / Naranja 1
Bouwkavel€ 113.000 - € 127.000