Nederlandstalige makelaar Costa Cálida

Ons nieuw kantoor in Lo Pagán

Lo Pagán (San Pedro del Pinatar) – Wij zijn erg trots dat we sinds een week ons nieuwe kantoor in Lo Pagán hebben geopend. Voor ons is dit de plaats om gevestigd te zijn. Het gebied rondom Mar Menor en de Costa Cálida zijn zeer geliefd onder de Noord-Europeanen. Dat is zeer zeker ook niet voor niets. Dit gebied ademt precies uit wat men verwacht van een plaats waar men een tweede huis heeft.

We zijn gevestigd in de prominente straat van Lo Pagán wat zeker zal resulteren in een goede zichtbaarheid voor klanten die hun woning willen verkopen, kopen en verhuren. Wij hebben al tal van klanten begeleidt bij de aankoop, verkoop en verhuur van hun tweede woning in Spanje. Dat onze klanten ons goede en betrouwbare services goed weten te waarderen blijkt ook uit de overtuigend goede Google recensies.

Mocht u ook kennis willen maken met deze goede dienstverlening dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden.

NVM geregistreerd Nederlandstalige makelaar kantoor in Spanje

Wij zijn gevestigd op de Avenida Romería de la Virgen del Carmen 127. Voorheen was dit de Avenida del Generalisimo, de hoofdweg naar de haven van Lo Pagán en de mooie zandstranden van Mar Menor.

 

Reacties

Stuur een antwoord