Home » ONZE DIENSTEN » Aftersales

Aftersales

Ook na de aankoop zorgen wij dat alle zaken goed geregeld worden. Tussen aankoop en levering van de woning bent u waarschijnlijk in Nederland of België en in die tussen gelegen tijd gaan wij voor u aan de slag. Dit noemen wij onze “ontzorgservice”.

 

ontzorgen
Onze “ontzorgservice” omvat onder andere:

  • Bankrekeningen openen;
  • Verzorgen NIE nummers;
  • Afspraken inplannen met de notaris;
  • Verzorgen eindafrekening;
  • Bestellen van meubels en inrichting van de woning;
  • Opvragen van offertes aannemers.

 

 

Door onze service zal alles voor de overdracht van uw nieuwe woning zo zorgeloos mogelijk verlopen.

De inrichting van uw woning

Het inrichten en stylen van uw woning is ook bij Van Dam Estates in vertrouwde handen. Ons gediplomeerd aftersales team kan dit te allen tijde voor u verzorgen. Hierbij wordt uitdrukkelijk rekening gehouden met uw wensen ten aanzien van kleurstelling, smaak en beoogde kwaliteit. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan voor u op zoek. Dit scheelt u kostbare tijd tijdens uw verblijf in Spanje. U bent immers in Spanje om vakantie te vieren.

meubelpakket

Het is niet nodig om naar Spanje af te reizen om leveringen in ontvangst te nemen. Ook indien u uw meubilair liever uit Nederland of België wilt laten komen, kunnen wij dit volledig voor u coördineren.

 

 

Onze servicecontracten

Misschien bent u straks wel eigenaar van een Spaanse woning, maar grote kans dat u daar niet het gehele jaar woont. Toch is het belangrijk om uw woning regelmatig te laten luchten en schoon te maken. Zand, stof en ongedierte zijn vervelende bijkomstigheden voor uw woning in een warm land. Zand en stof tasten uw woning aan bij het niet regelmatig schoonhouden van uw woning. Stelt u zich tevens eens voor, dat bij aankomst in uw Spaanse woning de familie Kakkerlak er zich heeft gevestigd. Niets is vervelender dan de eerste paar dagen van uw verblijf bezig zijn met het reinigen en ontsmetten van uw woning.

Wij adviseren u een uitgebreid beheercontract af te sluiten. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid voor een afzonderlijke sleutel- en/of schoonmaakservice.

 

Sleutelservice
Schoonmaakservice
Onderhoudscontract
Beheercontract