Home » Over ons

Over van dam estates

Van Dam Estates kopen en wonen in Spanje

Sinds 2003

Van Dam Estates is gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed aan de Spaanse Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord. Wij zijn een succesvol volledig Nederlandstalig team met jarenlange ervaring in de onroerend goed markt. Allen hebben uitgebreide kennis van de omgeving Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord. Daarnaast kennen wij het Spaanse leven en alle aspecten omtrent de aankoop van een vakantiehuis of huis.

Van Dam Estates is geregistreerd als officieel toeristisch verhuurbedrijf bij het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana (EGVT) onder registratienummer EGVT-1084-A.

Door de jaren heen hebben wij een eerlijke en betrouwbare reputatie opgebouwd. Het team van Van Dam Estates investeert namelijk graag in een persoonlijk contact met haar klanten. Hierdoor hebben wij tevens onze klanten gevolgd in de behoefte die zij heeft voor- maar ook juist na de aankoop van een vakantiehuis. Dit heeft geleidt tot een breed scala aan diensten die wij u kunnen aanbieden. Al vele klanten hebben de weg naar ons gevonden. Kom gerust tot rust en neem vrijblijvend contact met ons op.

In het algemeen heeft de klant waarvoor wij een aankoop hebben gedaan, de behoefte aan de beheer van het gekochte vakantiehuis. Hierdoor heeft Van Dam Estates een grote portefeuille aan vakantiehuizen waarvoor wij het beheer verzorgen. Hoofdzakelijk beheren wij vakantiewoningen of vakantieverblijven in het gebied van Orihuela-Costa. Mocht het vakantiehuis enigszins uit ons werkgebied liggen dan kunnen wij het beheer van deze vakantieverblijf uitbesteden aan één van onze betrouwbare en professionele partners. Neem contact met ons op indien u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele beheerder van uw vakantiehuis in Orihuela-Costa.