Home » Over ons » Diensten Van Dam Estates

Onze diensten

Aankoopbegeleiding Van Dam Estates

Wij van Van Dam Estates bieden een heel scala aan services en diensten aan. Deze services en diensten hebben allemaal betrekking op een vakantiewoning of vakantiehuis aan de Costa Blanca Zuid. Onze diensten en services zijn gebaseerd op de drie onderstaande pijlers. Ons motto “Kom gerust tot rust, Costa Blanca” bieden wij ook aan in onze diensten. Dit wil zeggen dat wij in het persoonlijk contact kijken hoe onze professionele diensten en services u verder kunt helpen.

Kopen en verkopen

Aan de Spaanse Costa’s staan veel tweede huizen of vakantiehuizen die in bezit zijn van veelal Noord-Europeanen, waaronder een deel uit Nederland of België. Er zijn Nederlanders die een vakantiehuis willen kopen, maar er zijn ook Nederlanders of Belgen die juist een vakantiehuis willen verkopen. Het is niet zo gek veel anders dan de huizenmarkt in Nederland of België zelf. Alleen zijn er toch ook juist verschillen en dan is het ook juist goed om met een makelaar samen te werken die het verschil weet te maken. Als u weten wilt hoe Van Dam Estates het verschil maakt bij het kopen en verkopen van een vakantiehuis in Spanje dan hebben wij vele referenties.

Huren en verhuren

De Costa Blanca in Spanje is een favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. U zult er ook genoeg Nederlanders en Belgen vinden gedurende het gehele jaar, omdat de Costa Blanca het gehele jaar door een zeer aangenaam klimaat heeft. Wij verhuren een groot aantal vakantiehuizen van particuliere eigenaren onder verschillende voorwaarden. Sommige eigenaren willen hun vakantiehuis slechts voor langere tijd verhuren, terwijl anderen juist hun vakantiehuis ter beschikking willen stellen voor een korte periode (vakantieverhuur). Het verzorgen van de verhuur van een vakantiehuis voor een particuliere eigenaar is altijd een stuk maatwerk, waarbij wij samen duidelijke afspraken maken.

Via onze website en de beurzen die wij houden komen wij veelvuldig in contact met Nederlanders en Belgen die voor een korte periode of langere periode een vakantiehuis zoeken om te huren. Wij adviseren deze mensen in het vinden van hun vakantiehuis om te huren. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden met het huren of verhuren van een vakantiehuis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Woningbeheer

Ook op het gebied van woningbeheer hebben wij al enige jaren ervaring. Als particuliere eigenaar van een vakantiehuis is het een gerust gevoel dat het vakantiehuis goed beheert wordt. Zeker doordat wij ook een persoonlijke band hebben met de eigenaar werkt het beheren van het vakantiehuis in volledige harmonie. Woningbeheer verzorgen wij in de meeste gevallen op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van woningbeheer aan de Costa Blanca dan kunt u met ons contact opnemen of eerst de specifieke pagina lezen over woningbeheer aan de Costa Blanca.