Home » Over ons » Diensten Van Dam Estates » Woningbeheer en Vakantieverhuur

Woningbeheer en verhuur

Heeft u al een huis in Spanje en bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het voor u kan verhuren en/of beheren? Van Dam Estates werkt met een professioneel en dynamisch team. We nemen de zorg van de verhuur en het beheer van uw woning volledig uit handen. Een geruststellend gevoel!

Kom gerust tot rust: uw woning is bij ons in goede handen!

Wij beheren de Spaanse woningen van veel trotse eigenaren. Zij geven ons in vol vertrouwen de zorg van hun kostbare bezit. En dat mogen ze met gerust hart doen. Ons team is ervaren en professioneel en gebruikt de communicatiemiddelen van deze tijd om u met gemak op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in en rond uw tweede woning. Dat doen we door de bank genomen voor nog geen euro per dag!

Wat kan Van Dam Estates voor ú betekenen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheid bespreken. Dat doen we graag telefonisch, maar nog liever in een persoonlijk gesprek, zodat we precies weten waarbij u onze hulp kunt gebruiken. Met Van Dam Estates bent u voor een eerlijk tarief verzekerd van een gerust gevoel over uw kostbare bezit aan de Costa Blanca of Costa Cálida.

Neemt u contact met ons op?

Woningbeheer Costa Blanca Wij beheren uw vakantiehuis aan de Costa Blanca in Spanje

Sleutelservice
Schoonmaakservice
Onderhoudscontract
Beheerscontract
Beheer- en Verhuurcontract - All Inclusive
Verhuurcontract