Home » Over ons » Team Van Dam Estates

Ons team

Van Dam Estates is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed aan de Spaanse Costa Blanca en Costa Cálida. Wij zijn een succesvol volledig Nederlandstalig team met jarenlange ervaring in de onroerend goed markt.  Wij zijn bovendien gecertificeerd en aangesloten bij de branchevereniging GIPE en lid van de Internationale Vastgoed Federatie FIABCI. Allen hebben uitgebreide kennis van de omgeving, het Spaanse leven en alle aspecten omtrent de aankoop van een huis. Hierdoor blijven de lijnen kort en is het contact altijd zeer persoonlijk.

Naast de collega’s getoond hieronder hebben wij een aantal vaste collega’s die ons in Spanje ondersteunen bij de verhuur en het beheren van onze woningen en als hostess meehelpen op alle woningbeurzen. Daarnaast werken wij vrij nauw samen met een team van Spaanse juridische medewerkers. Onze kracht: Bij de notaris begeleiden wij u persoonlijk vanuit het Spaans direct naar het Nederlands!

Door de jaren heen hebben wij een eerlijke en betrouwbare reputatie opgebouwd. Het team van Van Dam Estates investeert namelijk graag in een persoonlijk contact met haar klanten. Kom gerust tot rust en neem vrijblijvend contact met ons op.

Please specify image url
Jolanda van Dam
Gecertificeerd GIPE makelaar en lid van de Internationale Vastgoed Federatie FIABCI

In Spanje begeleid ik al vanaf 2003 koopbelangstellenden bij het vinden van hun tweede huis. Al zeg ik het zelf, maar ik ben zeer goed op de hoogte van de onroerend goed markt in Spanje.  Mijn passie is het begeleiden en adviseren van kopers bij hun speurtocht naar hun thuis. Met veel plezier en enthousiasme zal ik u introduceren in het Spaanse leven. Zeer zeker zal ik u deskundig en persoonlijk begeleiden bij het vinden van uw casa, uw thuis, uw rust. Niet voor niets is ons motto “Costa Blanca, kom gerust tot rust”.

Please specify image url
Gaston Goossens
Senior Sales Consultant

Van een eerste oriëntatie in Nederland tot misschien wel de aankoop van uw droomhuis aan de Costa Blanca staan uw wensen centraal. Onafhankelijk advies en begeleiding om van uw investering aan de Costa Blanca een fiësta te maken. Het rijke gevoel en in eigendom hebben van een eigen plek onder de zon en het genieten van het Spaanse leven kan werkelijkheid worden. Als ervaringsdeskundige en Senior Sales Consultant maak ik er graag met u, stapsgewijs, een verantwoord avontuur van.

Please specify image url
Janny Flierjans
Senior Sales Consultant

De Costa Blanca is genieten waar de lucht extra gezond is en de zon u blij maakt. Tevens zijn er vele sportmogelijkheden zoals golfen, tennissen, zwemmen, wandelen en fietsen. Dat allemaal in de buurt van uw toekomstig droomhuis. Ik kan u met mijn kennis en ervaring uitstekend begeleiden bij de aankoop van uw toekomstig droomhuis.

Please specify image url
Ine van der Burgt
Verhuur en Beheer Makelaar

Ik zorg ervoor dat de verhuur van onze vakantiewoningen in goede banen wordt geleidt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het woningbeheer van de appartementen, bungalows en villa’s van de eigenaren.

Please specify image url
Remco van Drie
Marketing, System Architect en Assistent Makelaar

Ik ben de veelzijdige duizendpoot die zorgt voor de marketing en communicatie-uitingen van Van Dam Estates. Daarnaast ben ik de drijvende kracht achter de ontwikkeling en beheer van onze informatiesystemen zoals deze website. Mijn drijf is om ervoor te zorgen dat u op eenvoudige wijze kunt zien welke diensten wij leveren en welke Spaanse woningen wij exclusief u kunnen aanbieden. Tot ziens in Spanje!

Please specify image url
Arno van Uden
Hoofd Facilitaire Dienst

Ik heb een aantal jaar geleden een finca (=woning op groot grondstuk in het binnenland) gekocht bij Van Dam Estates. Door de goede aankoopbegeleiding en de vriendschap die hierop volgde, ben ik vervolgens mee gaan helpen binnen het bedrijf. Aan mij de taak om alle beheer- en verhuurwoningen in perfecte staat te houden. Een job die op mijn lijf geschreven is!

Please specify image url
Hannie Eijk
Beurs Medewerkster
Meerdere malen per jaar kunt u mij vinden op de stand van Van Dam Estates. Als vaste beursmedewerkster ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor potentiële kopers in Spanje. Servicegericht, enthousiast en eerlijk probeer ik alle bezoekers vriendelijk te woord te staan. Naast de beurzen kom ik een aantal keer per jaar Spanje om mijn kennis up-to-date te houden. Wellicht tot ziens op één van de Internationale woningbeurzen.
Please specify image url
Willemijn van der Does
Secretarieel Medewerkster

Ik hou me bezig de praktische dingen ter ondersteuning vanuit Nederland, zoals de voorbereidingen van de beurzen, administratie en de post afhandelen. Persoonlijk kom ik zelf ook al 13 jaar gemiddeld 2x per jaar naar Spanje. Ik ben een echte Spanje fan en kom er altijd heel graag.

Wij, alsmede onze referenties staan garant voor onze goede service.

Neem contact met ons op