Home » Praktische info Costa Blanca » Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

Indien u bij ons uw vakantie hebt geboekt, betekent dit dat u akkoord gaat met de voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest voordat u de boeking definitief maakt. Ook is het belangrijk dat u alle reisinformatie op de website hebt gelezen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Uitsluiting herroepingsrecht

Het aanbod op de website is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van bijvoorbeeld de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 kantooruren na aanvaarding te gebeuren onder opgaaf van redenen. U hebt in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Annuleren

Heeft u een leuk vakantieadresje gevonden, maar wilt u er nog even over nadenken of thuis overleggen? Als u een boeking maakt kunt u deze binnen 3 dagen kosteloos annuleren.

De vakantie kan op de volgende manieren geannuleerd worden:

  • Per mail: stuur een e-mail o.v.v. annulering binnen 3 dagen en uw gegevens naar verhuur@vandamestates.nl. Let op dat de annulering vanuit het mailadres van de hoofdboeker moeten worden verstuurd;
  • Telefonisch: De hoofdboeker kan hiervoor contact opnemen met +31 (0) 345-506885.

De mogelijkheid om uw boeking kosteloos te annuleren geldt niet voor de volgende situaties:

  • Vertrek binnen 6 weken;
  • Boekingen op aanvraag.

Kennelijke fouten

Er kunnen kennelijke fouten of kennelijke vergissingen optreden tijdens het aanbieden van onze vakantiewoningen of het boeken daarvan. Als deze als zodanig herkenbaar zijn, vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger, dan zijn deze fouten of vergissingen niet bindend voor Van Dam Estates.

In onderstaande link kunt u onze Algemene Voorwaarden nalezen die gelden wanneer u bij ons een woning huurt. In dit document is ook de Verwerkersovereenkomst Huur opgenomen. De Verwerkersovereenkomst Huur geeft inzicht in de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Dit uit hoofde van de privacy wetgeving (AVG). Bij het boeken van een woning gaat u akkoord met te bepalingen die opgenomen zijn in deze stukken.

Algemene Voorwaarden Van Dam Estates én Verwerkersovereenkomst Huur

Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten wanneer u een vakantiewoning bij ons huurt!